Demachierea și îngrijirea tenului

Știm cu toții că pentru a avea un ten sănătos, trebuie să avem mare grijă la produsele pe care le folosim. Demachierea este un pas extrem de important în îngrijirea tenului. Produsele alese pentru demachiere și pentru hidratare, trebuiesc întotdeauna alese în funcție de tipul tenului: uscat, gras, acneeic, sensibil sau mixt.

De-a lungul timpului am testat diverse produse pentru demachiere, fiind destul de pretențioasă atunci când îmi aleg un produs de îndepartare a machiajului. Mai jos găsiți top 3 produse de demachiere care mie mi-au plăcut extrem de mult și pe care voi continua să le folosesc:

1. Bioderma Sensibio lapte demachiant pentru ten sensibil. Îmi place pentru că demachiază foarte bine atât tenul cât și ochii.

2. Aslavital emulsie demachiantă revitalizantă pentru piele sensibilă. Aleg mult produse pentru piele sensibilă pentru ca pielea să nu ramană roșie după demachiere.

3. Avon Nutra effects Miracle Glow. Îl folosesc după ce aplic demachiantul pentru a curăța resturile de impurități ce rămân pe ten. A nu se folosi la demachierea ochilor.

Dupa ce aplic demachiantul, folosesc o spumă de curățare de la Estee Lauder pe care pur și simplu o ador. Purifică pielea, elimina impuritățile, dar și resturile de machiaj. După folosirea spumei de curățare, tenul este pregătit pentru hidratare.

Săptămâna aceasta, deoarece am avut câteva mostre de la Estee Lauder, le-am testat pe acelea și am rămas foarte încântată de ele, atât de încântată încât îmi voi achiziționa produsele în full-size. Pentru estomparea ridurilor din jurul ochilor, am folosit Estee Lauder Advanced Night Repair Eye, iar pentru restul feței, am folosit Estee Lauder Advanced Night Repair. Mai multe despre aceste produse găsiți pe pagina mea de Instagram: www.instagram.com/dream_big_little_girl

Voi ce produse folosiți seara pentru demachiere și îngrijirea tenului?

 

Advertisements